Het programma
van den dauw tot den schemer

Wat mag je verwachten?

Wij zorgen ervoor dat je je helemaal in de middeleeuwen waant, 3 dagen lang. 

Afhankelijk van je boeking (weekend of midweek) overnacht je 2 of 3 dagen in een heerlijke glamping-tent die de unieke sfeer van de middeleeuwen combineert met hedendaags comfort.

Afhankelijk van je gekozen formule verwachten we je op maandag of vrijdag tussen 13u en 16u voor je check-in.

De plaatsen zijn beperkt.

Campo Berlaer
Campo Berlaer
tHH_CampoBerlaar_Website_Sterretjes_5
tHH_CampoBerlaar_Website_Sterretjes_5

Op den eersten dag...

Bij aankomst verwelkomen we je in het authentiek middeleeuws kader van Campo Berlaer. 

We begeleiden je naar je comfortabele glamping-tent waar je je meteen thuis zal voelen.

Je installeert je bagage in je tent en we helpen je met het inrichten van je eigen buitenkeuken.

Om je tent tip-top af te werken en volledig te personaliseren, pimpen we het met een wapenschild dat je zelf mag ontwerpen. We beginnen met een workshop voor de kids en andere creatievelingen : ontwerp je wapenschild, maak je eigen middeleeuwse banier en claim zo je eigen tent. Op die manier houd je ongenode gasten buiten.

De komende dagen kan je je middeleeuwse kookkunsten op houtvuur naar hartelust ontplooien en botvieren. Maar de eerste avond krijg je van ons een historisch banket aangeboden. Onder de naam “De 7 zaligheden” krijg je de authentieke middeleeuwse keuken op het binnenplein van het kasteel voorgeschoteld. Laat je inspireren door de heerlijke gerechten, zodat je er de dagen nadien zelf mee aan de slag kan.

Na de nodige drank ende spijs en kennismaking met de andere kampgenoten, is het tijd voor een gezellig kampvuurtje dat je tot rust zal brengen om je eerste zalige nacht door te brengen in je comfortabel middeleeuws bed

tHH_CampoBerlaar_Website_Sterretjes_5

Volgende dagen ...

Campo Berlaer
tHH_CampoBerlaar_Website_Sterretjes_5

Den ochtendstond heeft goud in de mond!

“De ochtendstond heeft goud in de mond” luidt het gezegde. En dat wordt alleen nog maar versterkt door een kop warme koffie, melk met honing of thee om mee wakker te worden. Je middeleeuwse ontbijtmand en drank kruiken staan klaar voor ophaling aan de herberg op het binnenplein tussen 8u en 10u.

Een houtvuur werkt anders dan een magnetron

Vanaf nu sta je zelf in voor de culinaire middeleeuwse experimenten en het bereiden van de maaltijden voor je tentgenoten. Zorg dus steeds goed voor je vuur, denk op tijd aan je afwas en begin steeds tijdig met koken, een houtvuur werkt anders dan een magnetron en vergt voorbereiding. Zowel voor ‘s middags als ‘s avonds voorzien we een mand met alle ingrediënten om aan de slag te gaan en de middeleeuwse recepten uit te proberen. Maar uiteraard is er niets leuker dan te beginnen experimenteren en de keukenprins(es)in jezelf te ontdekken. Samen koken met de kids is nog nooit zo fijn geweest. En is het hout op? Dan gaan we kindvriendelijk houthakken, zonder bijl.
Campo Berlaer
Campo Berlaer
tHH_CampoBerlaar_Website_Sterretjes_5

Kom je skillen of chillen?

Op de eerste avond tijdens het banket kan je aangeven welke 1 tot 2u durende workshop je wil volgen. Hier kan je ook, afhankelijk van je interesses, extra workshops (min 8 deelnemers/sessie) tegen kostprijs reserveren. Sommigen houden van een vol programma, anderen doen het liever rustig aan en houden van onthaasting. Ook dat kan, op je eigen tempo… voor elk wat wils.
Campo Berlaer

Drank en speelen

Op het binnenplein kan je elke dag tussen 16u en 23u terecht in de unieke middeleeuwse popup zomerherberg “‘t Cruydt ende Ketel”. Hier is iedereen welkom dus kan je ook bezoekers uitnodigen.

Campo Berlaer
tHH_CampoBerlaar_Website_Sterretjes_5

Spannende verhalen aan het vuur

Op zaterdagavond voorzien we middeleeuwse animatie in de herberg en kampvuurverhalen of middeleeuwse poppenkast in het kampement.
De midweek eindigt na ontbijt op donderdag met uitcheck tussen 11u en 12u, en de check-out voor de weekendformule is tussen 17u en 19u op zondagavond.
Je zal een unieke ervaring rijker zijn!
We kijken er alvast naar uit je een volgende keer te mogen verwelkomen in Campo Berlaer!
Aan jou de keuze...

midweek of weekend

Vanaf 12 juli tot en met 2 september kan je reserveren voor een midweek, van maandag tot donderdag, of een weekend, van vrijdag tot zondag.

Kies een formule die bij jou past: basic of all-in en geniet, afhankelijk van je gekozen formule van verblijf, maaltijden, workshops
en vooral een onvergetelijke ervaring vanaf €249* per persoon!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Campo Midweek – All-in
Er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Campo Weekend – All-in
Er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Campo Weekend – basic
Er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Campo Midweek – basic
Er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Campo Overnight

*Een reservatie geldt voor minimum 4 en maximum 6 personen per tent. Voor de eerste 4 personen betaal je €399 per persoon, vanaf 5 personen bedraagt de prijs €299 per bijkomende persoon. Alle prijzen zijn inclusief alle taksen.